Statusuppdateringen som blev en låt

2015-01-23 15.07.46

Statusen som blev en låt

”I am on my way home. In every way you can think of”. Så skrev jag på Facebook för ett tag sedan. Fredrik Swahn, en vän som är sångare och låtskrivare, nappade på feelingen i de två meningarna och skickade mig en melodislinga i ett sms. Jag lyssnade på den och skrev en låttext. Den handlar om glädjen att komma hem till platsen där jag bor, lyckan att återvända till mannen som jag älskar och till sist om att komma till himlen, verkligen tillbaka Hem. Så härligt när det kreativa flödet får ske utan stopp som ”går inte”, ”hinner inte” eller ”kan inte” – när vi bara kan släppa fram det som vill ut! Nu finns det plötsligt en gemensam låt som heter ”On my way home”. Hoppas på fler gemensamma låtprojekt med Fredrik.

Kolla in musik gratis från Fredrik Swahn här

Eller se en film från hans projekt musikscenen Smedjan 2013 här

Bilden är tagen i SJs lounge på Centralen i Göteborg. Eller Stockholm.